Puretabs not working properly with Yootheme Widgetkit

Home \ forums/topic \ Puretabs not working properly with Yootheme Widgetkit

Support Home Page Forums Joomla Software Pure Tabs Plugin Puretabs not working properly with Yootheme Widgetkit

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  ralvarez 7 years, 1 month ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #119

    ralvarez
    Participant

    Hi,

    We have found problem with puretabs. We are developing a new web site (new.alvaco.es).

    We do use Nano3 template from Yootheme. Widgekit is a tool that can help generating galeries or slideshows using “widgets” like plugin or modules.

    We have found that if we try to use widgets (tab mode=text), only shows the “widget” at first tab, but if you have widget at second tab … will not showed.

    Also we noticed that some effects are not showed properly.

    You can see an example at

    http://new.alvaco.es/index.php/component/content/article/2-uncategorised/25-vigor-2860

    This has the “aplicaciones” tab in first position and works Ok, but if tab is placed at last position … then tab is empty. Also if I creaty widgekit as new module and insert it into a tab does not work either.

    Link with “aplicaciones” tab at last position.

    http://new.alvaco.es/index.php/component/content/article/2-uncategorised/26-vigor-2861

    Widgetkit is free to download from yootheme site if you want to test.

    Thanks for your help.

    Best Regards

    #1151

    Michael Gilkes
    Keymaster

    @ralvarez. Thanks for posting. I looked at both of your pages. However, it is hard to diagnose anything with just that. The best thing is for you to grant me a temporary admin login so that I can go in and see the page myself.

    I don’t understand what widgetkit is. Is it a joomla plugin? Or is it a joomla module?

    Another thing is that if you want to display a module in a tab, you need to set the mode to either module or position, not text. Have you read through the documentation?

    #1152

    ralvarez
    Participant

    Hi Michael,

    When trygin widgekit module we tried as module. We read the documentation. Tried with mod_login and worked fine.

    We had answered by mail .. could you see the response ?

    Thanks for your help

    Best Regards

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Puretabs not working properly with Yootheme Widgetkit’ is closed to new replies.